Jeg har loppet den

I lørdags havde jeg sammen med en medmor booket en bod til et loppemarked, som ikke blev kaldt et loppemarked, men en baby- og børnebazar.

Jeg var stresset i ugen op til. Der var gang i den på jobbet, og så tager det faktisk ret lang tid at rydde ud i, sortere, vaske, rengøre, organisere og pakke al ungernes legetøj og tøj! Pyh, bliver igen helt svedt ved tanken om det.

Med det lykkedes. Jeg glemte nogle ting i farten, da vi skulle ud af døren tidlig lørdag morgen for at komme af sted. Det var brandærgerligt, for er du gal, der var gang i vores boder!

Det var et indendørs loppemarked og vi fik gode pladser i bunden af hallen med god plads omkring. Inden dørene blev slået op for de købende menneskemasser, fik jeg lige et hurtigt billede af vores bod.

Loppemarked

Alt brugt mærketøj havde jeg slynget på et stativ for overskuelighedens skyld, og det gav bonus. Der blev i hvert fald solgt en del af det. Det kostede også kun en flad 20’er pr. del, hvilket jeg synes er pænt fair for blandt andet velholdt Noa Noa, Danefæ, Katvig, Molo, Wheat og Hummel.

Men det der virkelig rykkede var legetøjet. Jeg havde meget med. Noget af det virkelig fint og næsten nyt, da mine børn ikke leger med det. Som f.eks. LEGO Duplo. Andet gammelt og brugt som røg afsted til 5, 10 og 20 kr. Med lidt har også ret. Jeg sendte dette billede til min mand cirka halvvejs …


Han jublede hjemme fra køkkenet, hvor han var i gang med at bage boller.

Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente mig af bazaren. Jeg har solgt ud på loppemarked én gang tidligere, og der var der ikke meget gang i biksen.

Denne gang var det udelukkende småbørnsfamilierne der kom, og de var ellevilde. Vi sad ikke ned de første 2 1/2 time. Vi solgte løs og forsøgte at følge med.

Nogle af ting jeg solgte ser I her …


  
  
  
  Da jeg ikke troede jeg ville kunne sælge det hele, røg de fleste af ovenstående ting på Reshopper og blev solgt allerede inden loppemarkedet, og da jeg lagde tallene sammen til sidst for alt hvad jeg havde solgt den weekend, havde jeg indtjent noget nær 2500 kr. Slet ikke dårligt på 4 timers marked.

Børnene glædede sig over salget, for det betød, at der så var nyt legetøj til dem.

Så i går greb vi dybt i småkagedåsen med pengene og drog i Toys R Us. Her valgte de hver især noget legetøj, og de var ovenud begejstrede.

Filøjsen valgte 3 kasser med LEGO Ninjango (et must-have blandt drengene i børnehaven lige nu), og Vigsen valgte Elsa musikhandsker samt en taske med alverdens plastic makeup, børster, spejle, mobiltelefon og notesbog.


Selvom det var fedt for dem, må jeg alligevel advare om at det kræver sin mand/kvinde at slæbe små børn med i legetøjsbutikken med næsten frit valg på alle hylder.

Men hvis jeg nogensinde var i tvivl om, om jeg var loppemarkedssælgertypen før, så er den tvivl i hvert fald manet til jorden nu. Jeg elsker det gejl!

Dette indlæg blev udgivet i Filøjsen, hverdagsglimt, Vigsen og tagget . Bogmærk permalinket.

5 kommentarer til Jeg har loppet den

  1. Det slår de 200 kr jeg tjente i søndags 😉

  2. Skalotteløg skriver:

    Ej mand, du skulle så meget have solgt det der kasseapparat til mig! 😉

  3. Pingback: Mon man giver sine børn traumer ... - Villa VillekullaVilla Villekulla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *