Her bor

Jeg!

… I et lidt for stort hus med lidt for lidt tid til de daglige og praktiske gøremål. Det betyder, at her kan forekomme rod, tingene flyder, og der alt for ofte bliver hoppet i vores sofa af små overgearede børn, selvom det i teorien er forbudt. Her er ingen Kähler samling eller kubus stager på støvfrie hylder, men en overetage og to toiletter, der trænger til at grundig renovering. I maj 2011 pillede vi vores husnummer ned, fordi vi skulle male huset. Nu skriver vi 2017, og vi har endnu ikke fået sat det op igen.

Jeg hedder Jeanette og jeg er 37 år.  Mit levebrød er lærergerningen.

Jeg bor her, som du måske har regnet ud, ikke alene. Jeg er gift med manden i mit liv, mor til en dreng, Filøjsen på 7 år, og til en pige, Vigsen på 5 år. Derudover er jeg B-menneske, mellembarn, kaffoman, stavefascist, fan af sarkasme, ironi og oprigtighed.

I tidernes morgen havde jeg bloggen Uglemoren på blogspot, indtil jeg bestemte mig for at bryde ud af Googles rammer og få mit helt eget lille fristed til mine tanker om børneopdragelse, sorger, glæder og til at dokumentere mine børns opvækst og de mange sjove og pudsige indfald, som de kommer med i hverdagen. Forhåbentligt bliver det til en slags – meget udvidet – Barnets Bog til dem, som de kan læse i, når de bliver ældre.

Hvorfor Villa Villekulla? Navnet passer på mange måder til mig, denne blog og vores lille familie. Der er højt til loftet herinde og i vores hus, er der i bogstaveligste forstand mange m2 at boltre sig på.

Vi er ikke perfekte, men jeg tror vi er som folk er flest, og kærlighed mangler der ikke. Der bliver kysset og krammet på daglig basis, og der bliver også ind imellem råbt højt, når overskuddet glimrer ved sit fravær og mængden af støv og nullermænd hober sig op.

Filøjsen er en sand Emil. Lyshåret, fuld af narrestreger, men gør intet af ond vilje. Han har en veludviklet fantasi, er drevet af en indre nysgerrighed og undersøgende tilgang til sin omverden. Vigsen burde have heddet Pippi. Hun gør hvad hun vil, klæder sig som hun vil, frygter intet og charmerer sig ind i folks hjerter.

Alle slags skriverier forekommer her. Glimt og tanker fra vores uglamourøse hverdag i villaen, og hvad der ellers lige falder mig ind.

VELKOMMEN TIL …

mig

2 kommentarer til Her bor

  1. Julia Hausfrau skriver:

    Hej Jeanette. Du har vundet noget ovre hos mig, men jeg tror ikke du har opdaget det. Tjek lige indlægget med chokolade-bogen og send mig en mail 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *