Status på vores renovering … 

Hvordan går det med byggeriet? Det spørgsmål får jeg næsten dagligt af venner, familie eller kollegaer efter vi startede vores renovering. Her de sidste 2-3 uger har jeg hver gang svaret: “Langsomt!”

Som det er med gør-det-selv-projekter, så er de tidskrævende, og tid er ikke det vi har mest af.

Manden havde, som den evige optimist han er, sat 1. september som dato for afslutning på renoveringen. Men så var der lige de der lofter … De tog meget længere tid end antaget. Det er nok dem, der har taget længst tid af alle de etaper vi skulle igennem. Herefter kom hverdagen. Den er rigelig presset i forvejen, og med en times arbejde hist og pist, kommer man ikke så langt.

Vi skulle jo være færdige, når 1. september var nået, og måske derfor havde manden også fået planlagt sin tid således at han var optaget de 3 første weekender af eftersårsmåneden. Vi tog i sommerhus med gode venner og deres børn den første weekend, derefter fulgte en herrefrokost med nogle badmintonvenner weekenden efter og i sidste weekend var der er en Hamborgtur på programmet for min kære gemal.

Det er lig med stilstand i hjemmet. Så vi er nu her, hvor gulvet N Æ S T E N er lagt (og det er så fint og lyst at jeg klapper i mine små hænder!). Vi mangler dørkarme, døre, lister og gerigter. Og så mangler vi også at pudse og male lidt vinduer og blivende karme.

Nårh ja! Og så mangler vi elektriciteten. Vi lever nu på 13. uge uden TV at all. Vi har to store gulv/arbejdslamper, der giver os det lys, vi mangler. Men er du svimmel, hvor jeg glæder mig til lys i køkken, bryggers og garage igen … Det begynder at blive lidt småmørkt, når man kommer hjem en sen aftentime alene.

For at sige det mildt, er jeg pænt træt af at leve i renoveringsrod og samtidig føle man ikke kommer nogen vegne, fordi det har stået så stille i september.

Vi er forhåbentlig snart ved vejs ende, men helt i mål er vi altså ikke endnu.

Sådan ser det ud, det nye gulv. Det er et pergo gulv, hvilket vil sige imiteret trægulv, men i virkeligheden en slags plastic. Det er ultra praktisk, og jeg ved vi nok skal blive rigtig glade for det. Bemærk iøvrigt den fine grønne farve på min stuevæg. Dét bliver perfektion!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Status på vores renovering … 

 1. Skalotteløg skriver:

  Oooh, for fa’en hvor jeg dog ikke misunder dig de der måneder i byggerod. Vi startede vores sidst i august (for to år siden), og fik først lagt gulvet på 15. december. Vi regnede med at være færdige i oktober… 😉
  Sad faktisk lige og tænkte, at det dog var en fed, grøn farve, og blev så i tvivl, om det var den nye, du snakkede om for noget tid siden… Den er virkelig fed! Og også det lyse gulv. Åh, men hvor bliver det bare godt – liiige om lidt 😉

  • Jeanette skriver:

   Nej, sådanne projekter har det vist med at skride tidsmæssigt 😉 Lige nu siger vi at 1. november er datoen hvor alt er på plads! Haha….

   Jeps, den grønne farve har flashet på IG i hvert fald. Kan ikke huske om jeg også har herinde. Den er bare så fin og skaber ro i rummet, synes jeg.

   Og ja, det bliver SÅ godt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *