Sikke en ferie …

Jeg savner lidt at lave mine ugentlige indlæg om løst og fast her i villaen, men med det pænt stramme program vi har lagt for os selv i denne sommerferie, så har der ikke tilnærmelsesvis været tid til blot et lillebitte indlæg.

Jeg prøvede for en lille uges tid siden at lave en hurtig update gennem min WordPress app på mobilen, men skidtet virker ikke. Hver gang jeg trykker ‘indlæg’ (hvilket må betyde ‘udgiv’?) får jeg ‘Error occured’ smidt i hovedet. Øv. Det ville være så nemt.

Nå, sidespring. Nu sidder jeg her ved computeren. For en gangs skyld er jeg på nuværende tidspunkt (klokken 22:37) ikke i gang med at vaske gulv, male, rydde op, assistere manden med at holde noget eller flytte rundt på møbler.

Vi knokler løs, som jeg også skrev om for små 4 uger siden. Vi har virkelig været fra tidlig morgen til sen aften hver dag her i ferien. Især min mand. Når ungerne er blevet puttet ved 20.30 tiden, så har vi fortsat arbejdet nedenunder til klokken 23. Op igen klokken 07 for at arbejde videre. Jeg har været alene om børnene og manden har kørt på med renoveringen.

Men vi er ovre det værste nu. Nedrivningen af lofter og en enkelt væg. Føj, hvor sådan noget sviner! Vi mangler at sætte nye lofter op, lægge gulv, sætte nye lister på og få monteret nye døre og karme. Så skal el-arbejdet også fikses igen. Vi har pt. to stikkontakter i hele underetagen, der dur. Intet antennestik, så ingen TV til os (hej-hej Tour de France) eller børnene (so long Ramasjang)… Det har nu været meget godt. Vi havde halvanden uge i starten af ferien, hvor børnene hverken så fjernsyn eller spillede IPad (den uge med det gode vejr). De badede, legede eller var med mor på tur. Det var fantastisk!

To loftsplader ud af 86 m2 er sat op, så der lige et stykke vej endnu, når man gør det hele selv 🙂 Vi skal nok nå i mål. Før eller siden. Vi glæder os til at nyde resultatet og har allerede nu bestemt, at dette er første og sidste gang vi renoverer så omfattende i vores sommerferie.

Næste år hedder det sgu 2 ugers ferie i sydens sol, vin på terrassen om aftenen, sove længe om morgenen og ren afslapning.

Jeg ved ikke hvor meget mere jeg får blogget om gør-det-selv projektet herhjemme, men følg med på Instagram. Der er jeg flittigere til at få lagt billeder op af det hele. Både det sure og det søde 😉

Imens vil jeg efterlade jer med en god stak renoveringsbilleder lige her.

NYD SOMMEREN! 🙂

15

14

21

24 22

Muren med de to smalle vinduer til højre, var den der blev banket ned. Nu vil vi have åbent kontor 😉

8

20

6 5

29

Der er blevet lavet en masse el-arbejde. Alle ledninger m.m. er blevet fræset ind i vores vægge som ses ovenover …

27

11 9

16

Gentagen rengøring er også ret nødvendig 🙂

3

Endelig … malerarbejdet begyndes …

1 4

 

Dette indlæg blev udgivet i hverdagsglimt, sommerferietanker og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

5 kommentarer til Sikke en ferie …

 1. Skalotteløg skriver:

  Sommer uden Tour er sguda ikke rigtig ferie? :O
  Nøj, hvor jeg ikke misunder jer lige nu, sådan noget byggestøv har man glæde af meget, meget længe 😉
  Har I blændet et vindue og en dør i stuen?

  • Jeanette skriver:

   Nej, det er det bare slet ikke, Charlotte! 🙂 Jeg savner Touren i mit ikke-eksisterende TV. Nej, der er ikke blændet noget af i stuen… Ser det sådan ud? 🙂

 2. Birgitte B skriver:

  Det er noget af en omgang og jeg er ikke misundelig… men det bliver jo godt – og heldigvis for jer, så har vejret ikke været svedende varmt, for så havde det nok været helt ulideligt at gå rundt indenfor. Kh. Birgitte

 3. Pingback: Status på vores renovering ...  -

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *