Camping med børn er ren win-win 

Sommerferien går på hæld, og jeg har rent glemt at fortælle om vores oplevelse med campinglivet. Jeg var jo liiiidt skeptisk ved det hele grundet tidligere tiders fiaskoer med blandt andet teltture, og ideen om fællestoilet og overophedede fortelte tiltrak ikke luksusdyret i mig.

Hvorom alting er, så må jeg nu æde mine ord. Hver og et.

Camping med børn er fucking awesome! Hold nu op, for en taknemmelig og dejlig ferie, vi havde. Det var en lille campingplads, så Dupont og Dupont kunne ræse rundt mellem campingvogn, legeplads, køkken og pool på egen hånd. Vi skulle ikke hele tiden holde øje med dem. Filøjsen er sådan rimelig skinger i stemmen og taler HØJT, så han kunne høres over det hele, hvilket er meget praktisk, når man stener i et fortelt.

Armen, vi hyggede så meget, og ungerne elskede det bare. Vi var så også ret heldige, at vi ramte de 4 dage i industriferien med varmegrader på omkring de 25. Det betød vi var i poolen på de 3 hele dage, vi havde på pladsen. Alting går bare lidt nemmere, når det er varmt.

Ungerne ville ikke hjem, da vi ramte fredag. Hver gang vi forlod pladsen i bil, spurgte de ængsteligt om vi ikke nok kom tilbage igen.

For børnene var det på alle måder optur, og vi gør det gerne igen næste år med dem.

Jeg måtte lige stramme mig an et par gange og mane min indre diva til besindighed. Det gjaldt især, når der skulle kokkereres i fælleskøkkenet og jeg havde glemt det ene og det andet tilbage i vognen, eller når jeg tog et bad og samtidig kunne høre en mandsperson sidde og trykke til og levere diverse rådne træstammer i toiletkummen under højlydte og tilfredse støn. Jeg holdt mig simpelthen for ørerne og messede happy thoughts, happy thoughts for mig selv, imens seancen stod på. Yaiks. I de situationer kommer man simpelthen hinanden lidt for meget ved.

Men udover fællestoilettet, så har jeg optur på over campingferie. Der er så meget hygge og nærvær, og de små daglige ture vi tog, var mere end rigeligt for børnene. De havde ikke brug for andet end os, legepladsen, en daglig is og en lille færgetur. Alting var de begejstredede over. Om det så skyldes, at vi kommer for lidt ud med dem, eller de bare er sådan, det vides ikke.

Jeg vil til enhver tid anbefale camping med børn til alle forældre med små børn.

Det behøver ikke at være Italien og kæmpe vandparker. Det kan bare være at køre 50 km. sydpå og så være i nuet sammen med dine børn. Jeg vil vædde på, de vil elske det. Stemningsbilleder fra turen kommer lige her …

Dette indlæg blev udgivet i familietid, hverdag, hverdagsglimt. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Camping med børn er ren win-win 

  1. Birgitte B skriver:

    Vi camperede med venner et år og var også glade for, at ungerne bare kunne rende løs og lege med andre. Heldigvis var der kønsopdelt toilet og bad, tror ikke jeg havde overlevet ellers. Og der var familiekabiner så vi alle kunne bade sammen. Så ud over at skulle lave mad hver dag, så var det en god oplevelse for os (og da jeg har været spejder i 12 år, så var det total luksus jo). Kh. Birgitte

    • Jeanette skriver:

      Ja, det ville have været helt okay med kønsopdeling lige på dette område 😉 Familiekabiner var der dog 👍🏼 Spejder? Det er jo det ypperste i min bog! Jeg har den største respekt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *