Konkurrence: Vind et gavekort til The Fairytale Company

Dette indlæg er sponsoreret af The Fairytale Company

Update 12/2 – 16: Vinderen er gavekortet er fundet. Det blev Lotte Hyldgaard Christensen.

——————————————————————————————————

The Fairytale Company

Godt nytår! Jeg håber I alle kom godt og sikkert ind i det nye år, og I er friske og veludhvilede til hverdagens trummerum i morgen.

Jeg kickstarter 2016 med stolt at kunne præsentere den allerførste konkurrence på Villa Villekulla! Du kan vinde et gavekort på 350 kroner til The Fairytale Company, som jeg i rosende vendinger har nævnt tidligere her på bloggen.

The Fairytale Company er en webshop, som har et stort udvalg af ting, sager, tøj, legetøj og sjove genstande til børn. Alle sagerne derinde er prydet med farverige motiver og figurer fra bl.a. diverse Disney- og Pixarfilm, og det er intet mindre end lykken for den 3- og 6-årige herhjemme.  Således holdt vi sidste år en storslået 3-års fødselsdag for Vigsen med FROST-tema (but of course), og Filøjsen har tidligere holdt både Lynet McQueen og Dusty Markhopper fødselsdag.

The Fairytale Company har alt hvad hjertet begærer, hvis man som mine børn (og lidt mig)ønsker sig en temafest. Filøjsen og jeg klikkede os ind under fanebladet Børnefødselsdag,  og vupti! så kom der over 90 forskellige temaer frem  at vælge imellem, så min lille vægelsindende, spiltossede og tegnefilmselskende dreng fik sin sag for, da han skulle vælge mellem sine yndlingshelte og figurer. Valget stod mellem Big Hero 6 (har I ikke set den animationsfilm, så skynd jer at se den!) og Angry Birds.  I sidste ende vandt de vrede pipfugle, og vi fik klikket balloner, lys, servietter, små partyhatte, invitationer, krus og en masse andet hjem til børnehavefødselsdagen. Det er altså smart, når man som mig ikke er den kreative type, der kan fremtrylle det hele selv. Filøjsen havde julelys i øjnene, da han åbnede den store pakke med indholdet få dage senere. Temaet – og især de små partyhatte, som i stedet blev brugt som fuglenæb af de fantasifulde femårige – var et kæmpehit!

the fairytale company

the fairytale company

2015-12-07 10.22.36

2015-12-07 12.16.41

Står du overfor en børnefødselsdag, temafest eller fødselsdagsgaveindkøb her i det nye år, så har du nu en oplagt chance for at vinde et gavekort til The Fairytale Company på 350 kr. Jeg kan fortælle så meget, at man kommer langt for det beløb, hvis det er temafesten man går efter.

Alt du skal gøre er at smide en kommentar til indlægget herunder eller på bloggens facebookside. Gerne med en notits om hvad du vil bruge gavekortet på, så trækker jeg lod blandt svarene søndag d. 17. januar kl. 20.00.

Og åh jo! Min blog jo ikke er blandt sværvægterne i blogland, så vinderchancerne skulle være gode her på mit lille hjørne af internettet. Held og lykke!

the fairytale company

2015-12-07 12.34.52

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Filøjsen, fødselsdag, konkurrence og tagget , , . Bogmærk permalinket.

23 kommentarer til Konkurrence: Vind et gavekort til The Fairytale Company

 1. Linda Holmberg skriver:

  Jaa, jeg vil så gerne vinde…

 2. Gitte Grenaa Thomsen skriver:

  Fedt at kunne klare fødselsdagen så nemt

 3. Pia Christina Svendsen skriver:

  Det ville da være fantastisk at kunne overraske Nana med sjove og skønne sager fra the Fairytale Company til hendes 4 års 🍭🎂🍰👑🙋🏼🇩🇰😍❤️

 4. Ditte skriver:

  Sikke en skøn konkurrence. Jeg vil rigtig gerne vinde noget med Minions til Oliver. Han er helt vild med dem, så det skal han være med til at vælge, hvis han er heldig at vinde. Tak for en skøn konkurrence.

 5. Jeg giver det et forsøg 🙂 Om end vi endnu ikke er nået til fascinationen af diverse figurer endnu (jo, måske Thomas Train?) men i april skal vi fejre 1 års fødselsdag for mindstemus og da kunne det såmænd være dejligt at dække fint op!

 6. Teresa skriver:

  Tak! Tak! Og atter tak! Nu har jeg fundet en hjemmeside, hvor man kan købe Violetta pynt! Divaen fylder 10 år næste måned, og Violetta er bare nummer et!

 7. kfg skriver:

  Glæder mig til at følge dig. Er hoppet på på instagram. Jeg ville købe mig fattig i frost ❄⛄

 8. Malene skriver:

  Ja tak🙏🏻 til 4 års fødselsdagen til marts😊🇩🇰

 9. Louise skriver:

  Egentlig føles det lidt som snyd at deltage og lægge en kommentar – den første af sin slags på din blog, til trods for at jeg har læst med et stykke tid nu.
  Men min den store skal holde 6 års fødselsdag til marts, og han glæder sig og lægger vilde planer. Det kunne være sjovt at indfri nogle af dem. 😀

 10. Inger Christensen skriver:

  Jeg ville rigtig gerne vinde lidt partygejl til en af mine tre børns fødselsdag.
  Tak for en god blog med indlæg, der ikke er poleret virkelighed. Dejligt. Og godt nytår til jer alle. Mvh Inger

 11. Lou skriver:

  Helt klart holde en Angry bird fødselsdagsfest 😀

 12. Marianne skriver:

  Åh det ville være så fedt at holde en Frost tema fødselsdag for den snart 5-årige heri husstanden. 👍 😄

 13. Annette J skriver:

  En temafest af en eller anden slags :D.

 14. Edel skriver:

  Det ville være så skønt at kunne overraske min lille niece med en tema-fest 😀

 15. Nadia Dyrhoff skriver:

  Super ide til min søn Luka som bliver 2 år. Jeg elsker tema fest og det er med at gøre det så længe de er små. Lige pludselig gider de ikke det pjat 😜😀

 16. Linda J skriver:

  Jeg vil gerne kunne bruge gavekortet til en 5 års fødselsdag i feb md.

 17. angelinas mor skriver:

  Hvor kunne det være helt fantastisk at vinde til min datter som bliver 7 år her i Januar <3 Det skal fejres

 18. Gitte Frigaard skriver:

  Jeg ville give gavekortet til min niece, der har en søn på 5 år, jeg er sikker på at Mikas bla ville elske det i Angry Birds <3

 19. Annette Levin Dybdahl skriver:

  Jeg vil da gerne vinde 😃

 20. Jannie skriver:

  Tak for den ærlige blog om stort og småt og mange genkendelige scenarier for os med små poder 🙂
  Hvis jeg vandt, ville vi nok gemme gavekortet til 4-års fødselsdagen senere på året. Tema? Sikkert noget med Frost eller Hello Kitty, hvis hun selv bestemmer 😉

 21. Camilla Hovej skriver:

  Min mindste datter er fuldstændig skud i doc MacStuffins så dette tema ville da være perfekt til hendes fødselsdag 🙂

 22. Lis Vinter skriver:

  Det kunne være sjovt at overraske børnebørnene med Frozen tema eller Cars Tema 😉

 23. Lis Vinter skriver:

  Jeg syntes det vil være sjovt at overraske børnebørnene med Frozen tema eller Cars Tema 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *