The Fairytale Company

Har du børn og har du prøvet at holde børnefødselsdag? Så ved du måske, at der ganske ofte til sådan en fødselsdag gerne skal diskes op med en eller anden form for tema … for det vil ungen jo så gerne have. Med løg på! …  Forældrene vil sgu også 😉

Jeg er en af dem der, der siden jeg blev mor, pludselig kastede mig ud i enorme lagkageprojekter og store balloner i bestemte farver fra det sekund babyen fyldte 1 år.

Men jeg er ikke en DIY type, der laver alt pynt selv og bruger oceaner af tid på det. Mine kreative evner rækker slet ikke så langt. Desværre.

Så da jeg stod overfor Filøjsens 5-års fødselsdag, og han ønskede sig ‘en Dusty Markhopper fødselsdag’, blev jeg enormt glad for at finde en fantastisk hjemmeside med alt hvad man kan ønske af KØBE-ting til en temafødselsdag.

The Fairytale Company hedder de, og du kan finde dem LIGE HER.

Der er simpelthen ALT derinde. De har over 100 forskellige temaer til børnefødselsdage lige fra Dora the Explorer over Frost og til High School Musical 3.

Man kan erhverve sig tallerkner, krus, servietter, sugerør, bannere, balloner, slikposer og invitationer med børnenes yndlingsfigurer på. Ja, endda paphatte, hvis man er til sådan en lille en 😉

Og det er altså ikke engang fordi det er dyrt hos The Fairytale Company. Servietterne koster 25 kr. for 20 stk. og et flot Happy Birthday banner, der sagtens kan bruges flere gange, koster 29 kr.

Således klikkede jeg mig nemt, hurtigt og billigt (ren Fakta!) frem til den perfekte temafødselsdag for min Filøjs. Varerne kom få dage senere, og de var rigtig fine.

De 4 drenge til fødselsdagen synes det var toppen med Dusty Markhopper over det hele. Især sugerørene og ballonerne vakte begejstring.

Jeg tog nogle billeder, så I kan se hvor festligt det hele kan gøres med få midler.

The Fairytale Company

IMG_1609IMG_1613 The Fairytale Company

Nårh ja …  Ofte når man anbefaler Noget Som Helst i Blogland, så er der jo den med om indlægget er sponsoreret. Det er dette indlæg IKKE 😉

Det nævner jeg for en god ordens skyld. Jeg synes virkelig bare at The Fairytale Company er genial og ville ønske jeg selv havde fundet på konceptet først. De bedste og helt usponsorerede anbefalinger herfra 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

7 kommentarer til The Fairytale Company

 1. Skalotteløg skriver:

  Er bestemt helt overbevist om, at min baby vil sætte enddog meget stor pris på al pynten til hans upcoming navnefest. Det er da i hvert fald ikke kun for min skyld, nej nej 😉 Tak for tip! 😀

  • Jeanette skriver:

   Selv tak 🙂 Jeg ved dog ikke om deres side passer til dåb og navngivningsfester – der findes i hvert fald mange andre fine sider netop til det formål også. Hvornår skal festen stå?

 2. Sikke et fint tip! Det skal jeg helt sikkert huske til mine børn har fødselsdag! De elsker jo virkelig alt det der tema-halløj.

 3. A+K/VenterPaaVin skriver:

  Åh, husker godt Cars-fantismen, da jeg arbejdede i børnehave 😀 Nøj, de var et hit. på tøj, sko og tasker. Men temmelig forvirrende, den dag jeg stod med tre ens nye car-madkasser i køleren uden navneskilte B-)

  – Anne

  • Jeanette skriver:

   Den kører stadig for fuldt blus, Anne 🙂 Der er jo kommet en Cars 2 også. McQueen er ikke lige sådan at slippe af med.

   Ja, de der forældre må altså lige huske navn på tøj, ting og ikke mindst madpakker!

 4. Pingback: Konkurrence: Vind et gavekort til The Fairytale Company -

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *