Der knokles

Der er gang i den herhjemme for tiden. Vi knokler. Knokler på arbejdet, med børnene, i haven, med de praktiske ting og oveni hatten er vi ved at renovere det meste af vores underetage på 90 m2. Gør-det-selv-typerne, du ved.

Vi rykker lofter ned, tapeter af og lister ligeså. Der skal nyt loft, væggene skal pudses op, de skal males, nye karme, døre og lister og så lige et nyt gulv. Alt sammen mens den 3 og 5-årige render rundt i midten af det hele.

Det tager tid den slags.

Faktisk vil det – ifølge mandens ever optimistiske udregninger – tage rundt regnet omkring 8 uger. Plus minus.

De 4 af ugerne har vi sommerferie (den starter på fredag – yippeee!), de andre 4 uger arbejder vi samtidig med renovationsarbejdet.

Jeg prøver at mønstre al min styrke, positive energi og overskud for ikke at gå og bitche i byggerodet. Jeg prøver at være omstillingsparat og se FREMAD … mod det smukke resultat. Det er gået godt nok på nær måske lige her de sidste par dage, hvor jeg har fået lige rigeligt med rockwool støv i hovedet, hvor HAY spisebordet blev ramt af nedfaldne murstensbrokker og min stride PMS har valgt at overtage mit humør. Jeg ved det nok skal blive bedre.

Det bliver godt. Jeg har set frem til nye gulve, siden vi flyttede ind for 5 år siden. Nu sker det endelig! 🙂

Men sådan ser her altså ud lige nu …

byggerod2

byggerod1

Byggerod

Dette indlæg blev udgivet i hverdag, hverdagsglimt og tagget , . Bogmærk permalinket.

10 kommentarer til Der knokles

 1. Skalotteløg skriver:

  I feel your pain!!! Vi boede i sådan noget der fra vi fik nøglerne d. 15. august 2013 og så fire måneder frem!!! Gulvet blev først lagt på 7. december. Dér var jeg mere end træt af støv. Og der havde vi ikke engang børn til at rende rundt samtidig med. Eller fancy spisebord. Men men men, resultatet… Det er det hele værd 🙂 Glæder mig til at se efter-billeder 😀

  • Jeanette skriver:

   Det glæder mig at høre – og jeg regner bestemt også med resultatet bliver det hele værd. Jeg holder fanen højt 🙂 Og brokker mig så herinde ind imellem. Måske 😉

 2. Birgitte B skriver:

  Ohhh manner, jeg ville ikke kunne holde det ud… eller vent, det har jeg faktisk gjort et par gange. Har bare lykkeligt fortrængt det. Jo jo, det bliver godt. Håber I også får lidt ferie ud af det 🙂 kh. Birgitte

 3. Lille Mette skriver:

  Puha! Det lyder og ser virkelig hårdt ud. Det er vist meget godt, at vi kun kommer en enkelt dag . Er det så manden der arbejder og dig der passer børn?

  • Jeanette skriver:

   Pretty much, søde 🙂 Jeg hjælper dog også, når ungerne er puttet. Rydder op, maler, vasker gulv og sådan ….

 4. Charlie skriver:

  Wow! Det ser dælme ud som et stort projekt – sejt at i kan klare den slags selv 😀
  Jeg glæder mig til at se resultatet (og det gør du garanteret også :-p )

 5. Ser spændende ud! Vi vil også gerne have lavet noget ved vores hus på et tidspunkt, men vi er enige om at vente til vores børn ikke er helt små længere – mest for at undgå, at der kommer ridser i de nye køkkenlåger, når posen suser forbi på en scooter eller lignende 😀 Men vi snakker tit om det – og når vi engang bliver enige om, hvad der skal gøres og hvordan – så er vi langt!
  Men er sikker på, at det bliver vildt lækkert, når det engang er færdigt. Glæder mig til at se resultatet 🙂

 6. Pingback: Sikke en ferie ... -

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *