Skruer op for aktivitetsniveauet igen …

Som jeg skrev i slutningen af marts, har der været ret stille på bloggen lige bortset fra et  fødselsdagsindlæg og lidt om en forårsgarderobe, men det ser heldigvis ud til nu, at vi går lidt lysere tider i møde – og ikke bare i bogstaveligste forstand 🙂

Derfor håber jeg på at bloggens aktivitetsniveau stiger lige så stille, og jeg igen får overskud til indlæg, og inspirationen kommer helt af sig selv.

Lige for at mane eventuelle teorier til jorden, så er det altså ikke ægteskabet der knager på nogen måde. Det har været nogle personlige og familiære omstændigheder, der gjorde at bloggen fik 18 dages pause. Nærmere kan og vil jeg ikke komme ind på det, da det ikke kun vedrører mig selv og min lille familie her i villaen.

Men i løbet af påskeferien begyndte jeg at kunne trække vejret roligere igen, og da vi kom til helligdagene drog jeg, mand og unger af sted mod vores lille oase nordpå, også kaldet Skagen. Min svigerfar og hans kone har totalrenoveret et smukt beliggende skagenshus deroppe, og vi var inviteret til påskefrokost. Vi blev der fra onsdag til fredag, og det var så hyggeligt, afslappende og rart. Ganske som det plejer.

Vi har været deroppe nogle gange i løbet af de sidste par år, og jeg elsker byen mere og mere. Feriestemningen og den helt særlige atmosfære rammer mig, så snart jeg træder ud af bilen og kigger på de mange gule huse med røde tag og deres hvide stakitter ud mod vejen, der ligger troligt side om side og bare skriger IDYL.

Gåturene gennem byen, hoppeleg i klitterne, drøne på løbecykel på den nyanlagte cykelbane, turen op til Vippefyret eller ud på Grenen. Det er som en lise for sjælen, og vi er meget heldige, at vi nu har mulighed for at komme derop ind imellem på alle tidspunkter af året, uden det behøver at koste os en mindre formue.

skagen

Vi tager derop her i weekenden. Bare os fire. Det er faktisk meget sjældent, at vi er alene nogen steder som familie. Vi er næsten altid sammen med familie eller venner og deres børn, hvilket, for sociale mennesker som os, er superhyggeligt. Men da vi spontant fik muligheden for at komme derop, slog vi til, for vi trænger til at komme lidt væk og bare være os selv og have fuldt fokus på vores to banditter, som er lidt stride og ‘børnehaveagtige’ for tiden 😉

Nårh ja, og så har vi også den mission for weekenden, at Filøjsen skal lære at cykle helt uden støttehjul. Ja, han er 5 år. Og nej, vi er ikke lige nået dertil endnu med vores (nogle gange) lidt usikre lille fyr. Vi har dog smugøvet lidt herhjemme på vejen, og jeg er sikker på den nok skal sidde i skabet inden søndag.

Lidt flere stemningsbilleder fra påskedagene i Skagen …

skagen

skagen

Skagen

skagen

skagen8

skagen

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i familietid, Filøjsen, personligtshit, Vigsen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *