Forårsgarderobe til børn … GYS!

Ja, gys! For sådan en forårsgarderobe til 2 unger af forskelligt køn koster lidt, og så er det endda intet mod vintergarderoben.

Da jeg var gravid med Filøjsen var der mange kloge hoveder (læs: mødre), der sagde til mig ‘at det er jo dyrt at få børn’. Det havde de skam ret i. Børn koster kassen.

Nu havde vi ikke røven fuld af penge, så vi var ikke for fine til at købe brugt. Det sparede vi en hel del ved. F.eks. købte vi en Odder barnevogn plus en vugge gennem min fætter og hans kone. Bum, mindst en 7.000-8.000 kr. sparet.

Så er der det med børnetøjet. I starten fattede jeg ikke rigtig det der med de smarte børnetøjsmærker. Det sagde mig ikke så meget. H&M samt min søsters aflagte fra hendes børn var aldeles glimrende for mig og mit bette kid. Men jo dybere ind i morskabet jeg kom, jo mere bed børnetøjsmærkerne sgu på mig.  Jeg vil aldrig købe noget til fuld pris, men så snart der er udsalg, lagersalg og hvad har vi, så står jeg på spring og kan ikke dy mig.

Så i dag – efter 5 år og 4 måneder som mor – er jeg landet et sted, hvor jeg gerne vil betale for mærkevarerne, når de er på udsalg, og ellers køber jeg langt det meste basistøj i H&M, Name it og Føtex. Der hvor jeg især går all-in på mærker er sko, støvler og overtøj, og derfor går ungernes forårsgarderobe altså også hen og bliver lidt småpebret.

Til en forårsgarderobe herhjemme hører: gummistøvler, regnsæt, termotøj, hue, jakke, sko og sandaler.

Jeg mangler stadig lidt, som f.eks. regntøj og sandaler til Filøjsen. Termotøjet, som de fik i efteråret, passer dem stadig. Jeg håber at kunne købe en brugt Mini A Ture jakke til Vigsen. Jeg har fundet den hun havde sidste år i en størrelse større til kun 100 kr. gennem en bekendt i min Facebook mødregruppe. Sådan har man lov at være heldig nogle gange 😉

I dag var vi i Salling og Name it for at erhverve de sidste ting, så nu ser de nyeste dele af deres forårsgarderobe sådan ud.

Vigsens

Sneakers fra New Balance // Overgangsjakke fra Mini A Ture // Sandaler fra Bisgaard // Ankelstøvler fra Angulus

 

Filøjsens

Sommerjakke fra Name It // Sneakers fra Hummel // Hue fra Name It // Gummistøvler fra Bisgaard

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i børn, børnemode, børnetøj, Filøjsen, netshopping, sko, Vigsen. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Forårsgarderobe til børn … GYS!

  1. Rikke skriver:

    Det er lækre ting du har erhvervet dig, og er enig det koster kassen at have børn, specielt ved årstidernes skiften og når deres krop bestemmer sig for, at vokse adskillige centimeter på ganske kort tid!

    • Jeanette skriver:

      Ja, det må man sige! Men det er nødvendigt … og også lidt sjovt, når det kommer til stykket 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *