Bagud på tid, IG og hyperaktive unger

Det kører lidt på pumperne herhjemme for tiden, ligesom det kniber med inspirationen og de pludselige idéer til blogindlæg. Derfor er det en uge siden, jeg sidst har fået skrevet.

På Instagram er jeg dog aktiv. Jeg elsker det lille og hurtige medie med snapshots af hverdagen. Jeg får fanget en del af de skøre, skæve og grundherlige stunder med ungerne. Det flyder ikke over med billeder af kaffekopper og kubusstager på min profil (føler ikke trang til at forevige det tykke lag støv, og jeg ejer heller ikke den stage alligevel). Hos mig er det børnene, deres ytringer og gøren og laden, der præger billedsiden.

Dette er – pretty much – hvad der er sket den sidste uges tid. Sammen med en helt masse arbejde også 😉

IG

IG2

IG1

 

Nårh ja, de har jo selvfølgelig også deres gode sider, de små rollinger. De kom f.eks. ind til mig fra haven med denne lille buket af forårsbebudere. “Det er til dig, mor”, mens deres øjne strålede om kap. Smelte smelte smelte … 🙂
IG3

Dette indlæg blev udgivet i Filøjsen, guldkorn, hverdagsglimt, søskende, Vigsen. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Bagud på tid, IG og hyperaktive unger

  1. Kender det..sådan er det også hér! Det kører bare derudaf med 180 i timen, og når man endelig synker ned i sofaen, så slår hjernen altså fra, og blogindlæg er noget man ‘lige kan gøre i morgen’.
    Når jeg har det sådan, tænker jeg, at jeg jo skriver på min blog for min egen skyld, og at jeg ikke gider skrive noget – bare for at skrive noget! For mig skal det gi mening, og det skal ikke være meningsløse skriverier om en rabatkode jeg ikke engang selv vil bruge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *