Tilbageblik

Jeg sidder og læser en masse blogs, om året der gik derude i Blogland, og der er virkelig sket meget for mange, og jeg har været helt opslugt.

Selvfølgelig har jeg selv tænkt at lave et indlæg med et tilbageblik på 2014. Jeg synes bare ikke, der er sket så meget …

Men det er der jo altid alligevel.

Det første der popper op i tankerne, er, at 2014 er året, hvor jeg for alvor startede min blog. Den startede tilbage i 2012 under min barsel med Vigsen, men det blev ikke rigtig til noget. Jeg fik skrevet lidt om hvorfor, jeg startede bloggen, og så blev det ligesom ved det.

Den egentlige grund til jeg rigtig fik startet på det i år, er Nadja fra bloggen drengemor.dk. Jeg kender hende personligt (og ja, hun er præcis lige så sød, glad og positiv en person i virkeligheden, som hun er i sine skriverier – mere endda :))

Når tålmodigheden med mine egne to banditter slipper op, så tænker jeg altid på Nadja, og på hvor tålmodig hun ville have været i denne situation – og så tager jeg mig lidt sammen 😉

Nå, men Nadja inviterede mig ind i hendes blogunivers, og jeg kunne hurtigt se at der var sket lidt med hendes blog siden sidst, jeg tjekkede. Jeg blev mere hooked på at læse blogs igen – og begyndte også selv at forfølge det der skriveri lidt mere, som jeg alle dage har elsket at gøre.

Således synes jeg godt man kan sige, at min blog først for alvor startede op i juli i år, da jeg begyndte at fortælle om vores ferie i København. Nu får jeg skrevet indlæg jævnligt, bloggen har en facebookside og instagramprofil. Jeg er gået all in. Det endelige skridt tog jeg, da jeg gjorde det forbi med Blogger, og flyttede på eget domæne. En beslutning der voldte mig en masse (tekniske) kvaler, men som jeg er rigtig glad for.

En anden ting, der kom på plads i år, er Filøjsens fremtidige skoleliv. Han er fra december 2009 og skulle i skole til sommer. Det har jeg haft rigtig mange bekymringer over, og de blev også luftet på bloggen.

Det er han bare slet ikke klar til, og det var både vi og hans pædagoger enige om, og derfor har vi heldigvis fået ham skoleudsat et år. Det er ikke lige så nemt længere, som det tidligere har været, så derfor faldt en tung sten fra mit hjerte, da vi i august endelig fik bekræftet at han skal starte i skole august 2016.

På den måde får han næsten halvandet år i børnehaven sammen med sin lillesøster, som skal starte dernede den 1. marts. Det kom helt bag på mig, da jeg fik brevet fra pladsanvisningen. Min lille pige …

Men det er hun bare slet ikke. Hun er en stor pige med et veludviklet ordforråd og sine helt egne meninger, og hun er mere end klar til at komme i børnehave, den skøre, stædige og bundhysteriske diva, som samtidig er det mest elskelige og charmerende lille væsen 😉

Mit arbejde er ikke det, der fylder mest på min blog, og det kommer det heller aldrig til, da jeg er meget bevidst om at adskille de to ting. Men man kommer ikke udenom at der i år trådte en ny skolereform i kraft, og det betød nye tider (helt bogstaveligt) for mig. For at være sikker på at reformen ikke ramte for hårdt på hele familielivet og med at få kabalen til at gå op med at hente og bringe børn, gik jeg lidt ned i tid. 3 timer ugentlig for at være helt præcis. Det er ikke meget, men de få timer har været guld værd i forhold til at kunne møde lidt senere en dag, og gå tidligere to andre dage. Jeg er spændt på det næste år rent arbejdsmæssigt.

Selvom jeg er gået ned i tid, så er der ét ord, der kan klistres fast på året 2014 for mit/vores vedkommende. Travlhed.

Den ene dag har taget den anden, og jeg føler ikke vi når ret mange ting i det daglige. Det er helt ironisk, at jeg har haft tid til at blogge.

Men dagene tager hinanden, og man når ikke altid det man vil. Ser ikke altid alle de mennesker, man gerne vil. Sidste år var mit nytårsfortsæt blandt andet, at manden og jeg skulle finde mere tid til hinanden – gå lidt mere i biffen, holde lidt mere i hånd, date lidt mere.

Det må jeg blankt erkende ikke er sket. Vi havde faktisk afsat tid til en date her den 22. december. Pasning var arrangeret und so weiter, men da dagen oprandt, var vi trætte efter julefrokoster, og vi havde ryk-ind af familien både d. 23. og 24. december, så vi droppede den gode intention og sank om i sofaen.

Dét vil jeg gerne væk fra i 2015. For jeg ved godt at man skal pleje sit forhold. Især mens børnene er små og alt tid går med dem, arbejde og i det hele taget at holde snuden oven vande.

Så i 2015 der skal vi altså mere af sted. Alene.

Nårh ja, og så skal jeg tabe mig. 10-15 kilo mindst.

To nytårsfortsæt. Det burde jeg godt kunne klare 🙂

Jeg vil ønske jer alle et rigtig godt og glædeligt nytår derude med disse billeder fra vores 2014.

IMG_8523.JPG

IMG_8524.JPG

IMG_8525.JPG

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Tilbageblik

  1. Godt du kom i gang med bloggen 🙂 Rigtig godt nytår!

  2. Hold nu K…, hvor er du bare skidesød!!! TAK 😀 Er så glad for, at du kom godt i gang også. Håber på et dejligt år 2015 for jer, både blogwise og ellers 😉 Godt nytår – lad os snart ses (uden børn 😀 )

    • Jeanette skriver:

      Selv tak, Nadja. Blogwise …. 🙂 Cool ord.

      Jeg er helt klart med på at ses i det nye år – med eller uden børn 😉 Godt nytår til jer også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *