Kært barn har mange ansigter

Allerede da Filøjsen kom til verden lavede han ansigter. Helt bogstaveligt talt. Han havde fjæs på i det sekund hans hoved poppede ud af mit underliv til stor overraskelse og morskab for både jordemoder og min mand, som tog imod ham. Jeg har fortalt lidt om det i dette indlæg.

Vi har godt nok grinet af og med ham flere gange. Han er sådan en spøjs lille dreng. Jeg har altid syntes at andre forældre havde vældig fotogene børn, mens vi bare havde sådan en Jim Carrey type. Det har ikke altid været lige nemt at fange ham med det helt rigtige colgatesmil på. Men et eller andet sted er det fuldstændig lige meget, for vi har til gengæld verdens sødeste og sjoveste Filøjs, der laver verdens mest geniale billeder. “Kært barn har mange ansigter” passer så godt på ham.

Der kommer  nu en billedkavalkade over funny faces startende ved de 2 måneder og frem til nu. Især synes jeg de første får mig til at klukke. Han var så lille, og han var slet ikke bevidst om de udtryk, han lavede, men fuck nu af, hvor er han da alt for kær (sagde den meget objektive mor) …

Kært barn har mange ansigter
I present to you: Cykeltrailer-stener-blikket (hos begge by the way)

I kan godt se det ikke er nemt, ikke? Han laver simpelthen så mange finurlige og pudsige udtryk, og jeg har efterhånden fanget rigtig mange af dem gennem tiden, og det helt utilsigtet. Man kan godt sige det her er alle fraklippene, men de skal også bare frem i lyset, fordi de viser hvem han er. Tossede, dejlige dreng.

Og så har han det måske heller ikke helt fra fremmede?
CUT.

Dette indlæg blev udgivet i børn, Filøjsen. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Kært barn har mange ansigter

  1. Teresa skriver:

    Nååårh, hvor er han sjov og sød. Elsker de mange ansigtsudtryk 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *