Den lille forskel mellem dreng og pige

I går opdagede jeg den lille forskel mellem dreng og pige. Mere præcis mellem min dreng og pige,  som jo ellers er meget ens hvad angår udseende og egentlig også deres temperament.

Den forskel jeg fandt, tror jeg ganske givet skyldes deres forskellige køn. Jeg vil ikke generalisere, fordi alle børn er forskellige, men alligevel …

Mens Filøjsen var til gymnastik med farmand, tog Vigsen og jeg på shopping. Vi var blandt andet i Salling, hvor der skulle købes vinterstøvler til hende.

Hun var i skohimlen!

Så snart vi kom op i afdelingen pegede hun på samtlige sko og støvler for at prøve, tog beredvilligt sine egne sko af, satte sig ned og tog glad imod alle de sko og støvler, der blev givet hende. Hun ville selv tage dem alle sammen på, og hun var bestemt ikke tilfreds med, at hun ikke kunne få den anden sko på, så det blev et par. “Jeg vil gå i dem!”, som hun sagde. Hun stillede sig også op foran det lille gulvspejl og beundrede skoene. Ekspedienten og jeg var rimelig målløse over hende.

Men hold nu op, hvor var hun sjov, som hun stavrede af sted i en al for stor størrelse 27, bare fordi hun ville have en bestemt støvle på.

Lige overfor afdelingen med børnesko, er der et fint legeområde med bObles, puder, legeborde, legehus, rutsjebaner og tv. Vigsen ville ikke derover. Hun ville hellere prøve sko … wtf!?!

Jeg opfordrede hende til at gå derover flere gange, men hun blev ved med at finde sko frem og tage på. Til sidst gik hun endelig derover og fik også leget lidt.

Den var aldrig gået med Filøjsen, og det er her den lille forskel mellem dreng og pige skal findes.
Han går ikke ret meget op i hverken sko eller tøj (jo, skoene skal kunne løbe hurtigt, og de kan alle nye par sjovt nok). Vi har stadig episoder, hvor han ikke gider at tage sine sko på selv, og han ville helt klart have sprunget over i de puder og aldrig set sig tilbage. Og da slet ikke for at prøve sko.

Uanset om deres forskellige adfærd skyldes det ene eller det andet, så tør jeg godt sætte mine penge på at den lille Miss Thing bliver dyr i sko, som årene går 🙂

For resten gik vi tomhændede derfra, da de støvler “vi” forelskede os i, var udsolgt i størrelse 24. Så jeg måtte hjem og surfe nettet for Bisgaard vinterstøvler, og har desværre endnu ikke været heldig.

 

forskel mellem dreng og pige
Se koncentrationen …
Endelig en tur tumleområdet
Spøjs elevatorselfie
De fine Bisgaard støvler, som jeg nu er officielt på jagt efter …

Dette indlæg blev udgivet i kønsroller, mor, pige, sko. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *