Ferie i KBH #Dag1

Så sidder jeg her. Med en mokai i min ene hånd og stirrer på skærmen. Det er sgu ferie. Ahhhhh 🙂

Jeg befinder mig på Amager i en lille, lækker 2 værelses lejlighed, vi har lejet for nærmest ingen penge gennem en bekendt af mig (hurra igen-igen for facebookmødregrupperne!).

Vi kørte hjemmefra 10.30, sejlede 12.30 og ramte København 15.15. Ungerne var eksemplariske. Hyggede sig bagi, havde lidt damp de skulle af med på færgen, og sov fra Odden til København (hvilket nu har resulteret i en meget vågen Aksel).

Så i dag har vi ikke lavet meget andet end at pakke ud, lege i lejligheden, spise aftensmad og være nede at handle.

Vores planer for ugen er bl.a. at besøge Den Blå Planet, en Tivolitur, Amager Strandpark og evt. lidt shopping. Er der andre must-see’s med børn under 4 år i København?

Fredag står den på hygge i Valby med min barndomsveninde, hendes mand og deres 2 små piger. De har købt kæmpevilla derude, og den skal vi se. Jeg glæder mig også SÅ meget til at være sammen med dem. Jeg ser hende jo ikke for ofte længere pga. afstand og småbørnslivet, men når vi er sammen finder vi melodien præcis som altid, og jeg elsker at have nogle få gode venner, som jeg har det sådan med.

Apropos, så skal vi også besøge en anden af mine gode veninder, som nu bor her på Amager med sin kæreste, og som lige har fået sit første barn. Åh, han er kun halvanden uge gammel, når vi kommer. Glæder mig sådan til at se hende som mor og indsnuse den lille babydreng. Det er så stort!

Uh jo, og så onsdag aften … Onsdag aften er helt særlig i denne uge. Manden og jeg har nemlig arrangeret barnepige til de to banditter (so help her, God!), og så tager vi på Michelinrestaurant. Kjolen og stilletterne er pakket ud. Jow jow … FÅÅÅRK, jeg glæder mig!

Der er tætpakket program, men det bliver godt. Her er lige nogle snapshots fra vores tur over i dag.

Mor og datter færgeselfie

 
Vi lægger mod land 🙂 

Velankommet til lejligheden og ungerne fandt straks en stor og spændende bog

Hende her var sulten, da maden endelig kom på bordet. 3 portioner af farmands bolognese satte hun til livs!
 
 

Værten havde været så fantastisk at lave hjemmelavede vandmelonis til ungerne, som de elskede 🙂

 
 
Dejlig dag, selvom den blev brugt mest på at komme fra A til B. Nu mangler jeg bare at A gider at falde i søvn (!!) Ellers forudser jeg en hård dag for ham i morgen.
 
 


Dette indlæg blev udgivet i sovnu. Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Ferie i KBH #Dag1

  1. Jelena Durovic skriver:

    Dejligt at i allerede hygger jer i København 🙂 Hvis i får tid, er i altid velkomne til at kigge forbi Sejedrenge.dk på Nørrebro. Måske på vej til Valby? 😉 I ønskes en rigtig god ferie herfra!

  2. Pingback: Tilbageblik - Villa VillekullaVilla Villekulla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *