Status på vores 1. ferieuge (A+)

Den her uge har været fabulous!
Ferie, godt vejr (nej, fremragende vejr, hvis vi lige glemmer alt om denne ene søndag), børn med bare numser og i højt humør, rosé på terrassen og hygge til langt op ad aftenen. Vi har været ude stort set hele dagen, hver dag. Vi har besøgt familie, familie har besøgt os, vi har fået en lavet en masse praktiske ting (uuuhhh, så er man gammel, når man er oppe at køre over sådan noget).
Og nu hvor vi er ved det praktiske … Jeg har opdaget, at varme er lig med nul vasketøj. Ungerne har rendt rundt i enten underbukser, badetøj, body eller ingenting. Optur!

Nå, men ferie og varmt vejr gør altså bare noget ved en. Man er lige præcis dér, hvor man allerhelst vil være. Sammen med sin familie uden forpligtelser, uden stress. Bare ren kærlighed, tid og afslapning. Man er lykkelig og tilfreds. Man ønsker at det aldrig får en ende, og at følelsen varer evigt.

I morgen drager vi af sted mod København. Der tilbringer vi en uge af vores ferie i år. Vi har lejet en privat lejlighed gennem en bekendt af mig. Den ligger på Amager tæt på strand og legepladser, og vi skal bare hyyyyygge og ud og turiste den for hårdt med vores små banditter.

Jeg. Glæder. Mig.

Her  lidt billeder fra ugen, der gik.

Mig og mine to elsklinge på molen i Sæby <3

 
 Min meget dejlige mand med ungerne …

Aalborg Friluftsbad og mange børn i et lille UV-telt 😉
 
Vi har fået hængt gynger op i vores kæmpestore ahornstræ i haven = succes!

Armen, hvor sød må man være?

Vi ses i morgen København!
(fik jeg sagt vi har 3 ugers ferie sammen endnu?)

 

Dette indlæg blev udgivet i billeder, familietid, nostress. status, planer, sol, sommer, varme. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *