Genbrug er fedt! 

Lige for tiden bruger jeg (alt for) meget af min tid på at skøjte rundt på Pinterest og Instagram for at finde inspiration til boligindretning og især for at finde idéer til Vigsens værelse, som trænger til en grundig opgradering fra babyværelse til pigeværelse. Åh, hvor har jeg set mange fine værelser og fået mange gode idéer. Men … pengene er små, eller nærmere ikke-eksisterende, efter renoveringen af vores underetage. Vi er så absolut i bunden af kassen nu og skal vende hver en krone.

Og jeg har lyst til at gå shop-amok i alskens fine møbler, og jeg ved snart ikke hvad.

Det harmonerer ligesom ikke. Derfor har jeg (forsigtigt) listet rundt på loppemarkeder og i genbrugsbutikker her i ferien. Når det er småbeløb, så tæller det jo næsten ikke … ahem.

Jeg faldt over en fin Instagramprofil i går – @reuseaalborg. Og det allerbedste er at hun også har en fysisk butik i Aalborg. Der måtte jeg ind i dag. Jeg kunne købe det hele. Fine genbrugsting, hvoraf mange er shinet op med en gang slibning og maling. Det er sådan et sted man kan snuse rundt i lang tid og finde adskillige ting, der liiiige vil passe ind i hjemmet – og så til en overkommelig pris.


Jeg sendte et billede af nedenstående stol til manden som forslag til en af to kommende kontorstole. Jeg vidste han ville synes om den, og ganske rigtig … han sagde ‘go!’. Men så trak vi lidt i land igen. Det er det med pengene. Så nu venter vi og ser om ikke vi kan finde en lignende, når der er råd.

genbrug
Genbrug er fedt. Simpelthen. Det ser både fedt ud, når man mikser det med et hvidt og moderne hjem, og så er det billigt, og det er bæredygtigt.

Jeg købte en lille smule til det kommende pigeværelse i butikken her, og derudover fandt jeg en lysegul amagerhylde på et loppemarked i går og en mintgrøn blomsterkasse (til bøger og bamser) i genbrugsbutikken Retro 21 i dag.

Med lidt farve på hendes vægge skal det nok blive ganske godt. Hvordan har du så råd til maling, spørger den opmærksomme læser nok. Jeg har fundet ud af, at små farveprøver kan købes for 30 kr. hos diverse farvehandlere (hvorfor har ingen fortalt mig det før?).

Dette indlæg blev udgivet i børn, efterårsferie, overforbrug og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *