Snapper du? 

Det gør jeg. Af alle ligegyldige app’s i denne verden, må snapchat tage prisen for at være den, man bedst kan undvære. 

Sådan tænkte jeg vitterligt de første mange måneder, hvor jeg havde app’en installeret på min mobil. 

Okay, så man kan sende billeder og videoer til hinanden … og hey! De forsvinder ud i intetheden, når du har haft 10 sekunder til at se dem. Smart. 

Øh, not. 

Man kan da bare sende de billeder og videoer over mms. Og hvor dumt er det lige de forsvinder igen, hvis nu det var en virkelig sjov video, man gerne vil se igen og igen og vise til andre? 

Jeg fattede ikke fidusen. Men jeg blev alligevel hængende og fik stille og roligt tilføjet flere af mine venner og kolleger. 

Pludselig blev det alligevel sjovt nok at sende noget til hinanden internt. En kontor-joke og sådan noget. Mange af mine online mødregruppe bekendtskaber blev også tilføjet (de er jo så forbandet unge, sprøde og nede med alt nyt) og så fik man billeder og små videoer fra deres hverdag. Hyggeligt. 

Man kunne også tegne et funny face på billedet og skrive tekst til. Lige mig. 

Når man er fuld, bruger man pludselig rigtig meget Snapchat. Om det så er godt eller skidt, skal jeg lade være usagt. Men du kan ikke dokumentere min kæmpekoger. Ha! 

Jeg er nået frem til at app’en er meget sjov og fornøjelig. Jeg synes stadig den er toppen af tidsfordriv, og der er andre måder at bruge dens primære funktioner på. Man gør det bare ikke. 

Jeg beholder den i hvert fald for nu og efterlader dig lige med et par ’snaps’… 

   
    
 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Snapper du? 

 1. Birgitte B skriver:

  Min svigerinde er vild med snap-chat, men jeg kender vist ikke lige nogle i min omgangskreds eller der bruger det (jo min ældste søn og mine kusiner, men tvivler på at de vil snappe med mig, hahaha, jeg er sgu nok for gammel).
  PS. Svigerinde snapper også en del når hun har fået et par glas rødvin. Så det er vist helt almindeligt 😉
  Kh. Birgitte

  • Jeanette skriver:

   Det er godt at høre, Birgitte 🙂 Du har da allerede er par potentielle “venner” hvis du vil i gang, lyder det til 🙂

 2. Jeg eeeeelsker Snaps!! 😂 det er så genialt til alt det ligegyldige.. Jeg sender mega mange (så så man lige mig være teenage-agtig🙈). Hvis det derimod er en ‘vigtig’ video eller et billede det ville give mening at gemme, så bliver det stadig på mms.

  • Jeanette skriver:

   Jeg sender også mange, Elisabeth 🙂 Synes dog det er smart at man har muligheden for at gemme sine snap-videoer m.m på kamerarullen …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *