Jeg er en heldig kartoffel!

For første gang, siden jeg var 8 år, hvor jeg vandt en kæmpemæssig grøn dinosaurbamse for mine sidste 3 kroner i tombolaen til den lokale byfest, har jeg vundet noget!

Jeg har vundet en bog i en af de mange blogjulekalendere, der har kørt i december måned. Og ikke en hvilken som helst bog. Næh, en bog om chokolade! Skrevet af de to dygtige og selverklærede chocoholikere, Anne au Chocolat og Maja fra Chocolat.dk

Det er denne bog, der selvfølgelig har fået den meget rigtige titel: Lykken er Chokolade. Kender du den?

chokolade

Nu har jeg fulgt de to chokoladekyndige damers blogs længe og afprøvet nogle af deres suveræne opskrifter, så er det bare så cool, at jeg, som aldrig vinder noget, lige landede dén bog. Og så var jeg endda tæt på at overse min gevinst. Julia fra The Vintage Hausfrau var så sød at gøre mig opmærksom på det herinde, at jeg ikke havde reageret på hendes offentliggørelse af vinderen. Så fik jeg travlt … og nu tror jeg sørme, at der allerede skal afprøves chokoladeopskrifter i weekenden 🙂

At jeg har så har det der nul-chokolade nytårsfortsæt, det taler vi ikke om.

For prøv lige at tjekke de her fristelser fra bogen ud, hva?

chokolade2 chokolade3 chokolade1

Det skal prøves. Jer som læste mit nytårsindlæg har jo nok set desserten, som jeg forsøgte mig med der. I sommers lavede jeg en anden kage fra Majas blog. Denne chokoladetrøffelkage … Hello, sunshine!

KageMerekage

Anywho, jeg er mere end lykkelig for at have vundet bogen og føler mig som en heldig kartoffel, for jeg har da også lige vundet 125 kroner på min skrabejulekalender. Jow jow.

skrabekalender

 

 

Dette indlæg blev udgivet i hverdagsglimt. Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Jeg er en heldig kartoffel!

  1. Skalotteløg skriver:

    Jeg ville gerne ønske dig tillykke, for du fortjener al mulig held og lykke, men jeg kan ikke, for jeg er så jaloux!
    Ej, bogen vil jeg unde dig, for den konkurrence deltog jeg ikke i (og den ser mega lækker ud! Og kommer helt tydeligt til at blive elsket og brugt), men julekalenderen….!! Jeg vinder aldrig på det lååårt…

  2. A+K/VenterPaaVin skriver:

    Fedt – det var også på tide sgu! Godt, det så var noget med chokolade, når det endelig skete 😉 Yum.

    – Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *