Jeg slår op med dig, blogspot …

For jeg er virkelig træt dig. Jeg forstår ikke alle dine blandede signaler. Jeg forstår ikke, hvorfor du ikke er tydelig overfor mig. Ind imellem svigter du totalt, og nu har jeg bare lyst til at flytte for mig selv. For real.

Jeg er ikke velbevandret udi teknik og IT. Lige nu ville jeg ønske jeg var, så jeg lige vupti kunne oprette eget domæne og designe røven ud af bukserne på det (eller hvad man nu gør?)

Jeg fatter hat af sådan nogle ting, og min kære mand er desværre heller ikke behjælpelig på det område. For én ting er sikkert. Kunne jeg slå op med Blogger, så gjorde jeg det. Her på det sidste har sitet opført sig underligt. Eksempelvis så kan jeg ikke læse de senest opdaterede blogs fra dem, som jeg følger. De er fra tid til anden bare væk i min feed. Konstant får jeg notits om fejl, og jeg skal kontakte Blogger Support teamet, hvilket jeg har gjort, men intet er gået i orden. Jeg har heller intet hørt. Hver gang jeg klikker rundt på min side, får jeg denne meddelelse:

 

Jeg er også blevet oplyst om andre fejlkoder end lige denne. Jeg ved ikke om det betyder noget for de mine indlæg, kommentarerne eller andet.

Derudover er folks kommentarer begyndt at gå i mit spamfilter, og Drengemor har fortalt mig, at hun slet ikke kan skrive kommentarer. Det kan så godt være, det er mig, der mangler at aktivere … øh, et eller andet … men jeg aner ikke hvad. Jeg ved bare at andre godt kan.

Summa summarum, alle disse ting frustrerer mig grumt, og l***** skal bare virke (og gerne være simpelt for en teknikspasser som mig).

Jeg er begyndt at tænke i eget domæne, da jeg forestiller mig, at det er langt nemmere. Men hvor starter man udover at købe det? Jeg ved, at jeg skal have professionel hjælp i så fald.   

Jeg lurer også på et helt andet domænenavn end nuværende og har to potentielle og gode på hånden.

Men allerførst skal jeg lige ud af forholdet her, og måske bliver det lidt sværere end som så?

Dette indlæg blev udgivet i forhold. Bogmærk permalinket.

15 kommentarer til Jeg slår op med dig, blogspot …

 1. Skalotteløg skriver:

  Ikke nødvendigvis. Jeg kan måske hjælpe dig, hvis du har mod på at skifte til WordPress. I så fald, så smid mig en mail 🙂

 2. Det er ikke så “svært”, og der findes utrolig meget hjælp at finde på internettet! Og der findes også folk, som man kan få til at ordne det hele for sig 😉
  Jeg synes du skal hoppe ud i det!

 3. Det er meget nemmere end man lige frygter, og wordpress er SÅ meget nemmere! Skriv endelig hvis du vil have hjælp 🙂

  • Uglemoren skriver:

   Tak, søde Henriette. Er overvældet over I bare sådan lige tilbyder hjælp (er det virkeligt SÅ nemt?) Jeg tænker også wordpress, da jeg har hørt at det er nemt og brugervenligt. Skal nok skrive, når jeg bliver klogere på hvad jeg lige vil.

 4. Jeg synes også klart, at du skal springe ud i det. Jeg anede intet om det, da jeg startede op, men klarede det alligevel på egen hånd. Google er virkelig en hjælp, og det bruger jeg stadig flittigt, når jeg skal prøve noget nyt. Samtidig er man jo også mere sikret, når man har dit eget domæne ift. indholdet på siden mv 🙂 Men jeg vil også gerne give en hjælpende hånd, hvis der bliver brug for det 🙂

  • Uglemoren skriver:

   Du har ret, Tina. Det er også en af de ting jeg tænker over med at man er mere sikret ift. indhold. Og tak fordi du (også) tilbyder hjælp. Det er jo overvældende <3

 5. Jeg er ingen haj til IT, men jeg har selv oprettet HELE MIN BLOG fra A til Z! Jeg brugte lavenblog.dk, som guider dig pædagogisk step-by-step – OG hun svarer på spørgsmål, hvis der er noget man ikke fatter!! Herudover bruger jeg også Unitate.dk som hjælp. Det er altså let nok – you can do it!!

 6. Uglemoren skriver:

  Jeg synes du er for sej! Din blog ser jo rigtig fin og yderst prof ud 🙂 Det kunne godt være det også var en mulighed at oprette det hele selv. Pyh, bliver helt svedt ved tanken dog! Men tak for din tro på mig 🙂

 7. Jelena skriver:

  Jeg kan anbefale Bloggers Delight blogs. Det er WordPress skabeloner, de bruger, tror jeg, og det er såå nemt at skifte. Man behøver ikke at være premium blogger for at ligge der – alle kan oprette en blog der (og så er man der, hvilket jeg tænker ikke kan skade, hvis man en dag vil være premium 😉 ). Og så kan jeg varmt anbefale Dandomain, når du skal have eget domæne. De har et supportteam, der vil noget! 🙂 Spændende med dit nye navn, i øvrigt 🙂

 8. Hej Jeanette. Jeg ved ikke, om du har set, at jeg har svaret på din kommentar hos mig, men du er meget velkommen til at sende os en mail på caroline@seoport.dk med dine tanker/ønsker til “ny blog”, hvis du vil have et tilbud. Det er ikke noget, vi har tilbudt før, men fornylig snakkede vi faktisk om at starte sådan en service. Der er sikkert mange, som ikke lige vil ligge hos de store blognetværk, der kan bruge hjælp 🙂 Kh. Caroline.

  • Uglemoren skriver:

   Hej Caroline. Tak fordi du svarer her 🙂 Jeg har nemlig sendt dig en mail d. 20. oktober, men jeg ved ikke om den er gået i dit spamfilter, eller?
   Den er gået igennem, kan jeg se. Men jeg prøver lige at sende den igen 🙂

   Kh. Jeanette

 9. Hej Jeanette. Der var en fejl på min side, men den skulle være rettet nu. Det var godt, jeg fandt ud af det – tak! Jeg har netop besvaret din mail 🙂 Kh. Caroline.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *