To be or not to be anonym.

Først var deres navne ændrede. Så synes jeg det var mærkeligt ikke at skrive deres rigtige navne. Derfor skrev jeg deres rigtige navne og tænkte: What the hell …

Så var det at jeg lige prøvede at Google deres navne sammen.

Bum. 2 indlæg fra min blog kom op som første søgeresultater.

Nu er de anonyme igen. Jeg kalder dem Filøjsen og Vigsen. Tæt nok på (kælenavnene), og alligevel anonymt i en Google søgning.

Hvis ikke jeg var lærer, og hvis jeg ikke havde en masse små nysgerrige elever, så ville jeg ikke betænke mig sådan. Men vil bare gerne gøre mit til, at det måske bliver lidt sværere for dem at finde mig ved søgninger på navne.

Som lærer skelner jeg ret kraftigt mellem den professionelle mig og den private mig. Jeg er heller ikke venner med elever på Facebook eller lader dem følge mig på Instagram. I hvert fald ikke før efter de kære elever er gået ud af folkeskolen og har nået en vis alder.

Så er der billederne. Min blog ville være kedelig uden billeder, så de bliver altså.

Dette indlæg blev udgivet i anonymitet, navne. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *