Intet nyt fra vestfronten … og så alligevel …

Igen-igen er det længe siden sidst … Jeg ved ikke helt hvorfor jeg ikke rigtig får gang i det her blogging. Jeg føler man kun skal skrive, hvis man har noget på hjerte, og det er ikke altid, at jeg har 🙂

Samtidig kan man jo også bare skrive om hverdagens små trivialiteter. Men er der nogen, der gider at læse om dem? Det må der jo være, for det er der mange andre bloggere derude, der også gør.
Og … det synes jeg er spændende læsning jo.

Jeg tror bare jeg skal vænne mig til det og skrive lidt. For min egen skyld. 

Skrive lidt om A og Lille V. Jeg ved at lige pludselig er de store, og så glemmer man de små sjove ting. Det er trods alt begrænset, hvor meget der kan stå i deres ‘Barnets bog’.  Jeg ville allerede nu ønske, at jeg havde skrevet mere ned om deres babytid.

Det er nu endelig kommet helt på plads, at A ikke skal starte i skole næste år. Han er i stedet rykket “ned” i gruppen under ham i børnehaven, så han nu hører til dem, og først starter i skole i 2016. Han vil så være 6½ år.

Det er en kæmpe lettelse, og jeg er stadig ikke et sekund i tvivl om, at det er det rigtige for ham.

Vi havde møde i børnehaven med lederen og A’s “nye” pædagog. De var helt enige med os, og vi aftalte at der på sigt, skal arbejdes meget med hans distræthed (hvis man så kan det?) og hans (manglende) evne til at holde fokus på opgaver. Det bliver spændende.

Lille V er 2 år med alt hvad det indebærer, og så tror jeg bare jeg lader den stå der et øjeblik …

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *