Følg med på snapchat … 

Snapchat vinder mere og mere frem, ser det ud til. For bare et års tid siden tilhørte domænet mest de helt unge mennesker. Det gør det stadigvæk, men der kommer flere og flere “ældre” brugere til. Især er mange bloggere er begyndt at sværge til snapchat, hvor de laver små “videoblogs” over deres dag. Jeg følger selv en del af den vej. Det er sjovt, og det er bestemt ikke så poleret et billede, som f.eks. Instagram er.

Lige nu bruger jeg mest snapchat med mennesker jeg kender i virkeligheden. Men på den feature, der hedder ‘Min historie/My story’ kan de fleste følge med. Jeg er ikke aktiv på den hver dag – langt fra – men har I lyst til at følge med fra villaen live ind imellem og nok allermest mine to små tornadoer af et par børn, så sker det på brugernavnet: flodhesten79

Lidt besynderligt brugernavn tænker du nok, men det er et jeg brugte meget tilbage i 2006/7 på nogle forskellige sites.  Grunden til jeg ikke bruger min blogs navn, er fordi jeg har nogle søde, men nysgerrige elever, jeg helst holder udenfor den del af mit liv, så længe det er muligt. Og de har selvfølgelig opsnappet mig derinde.

Anyways, I skal være velkommen til at følge med. Forsat god søndag derude!

snapchat


Jeps. Jeg kan løfte telefonen op i selfieposition nu. Ikke dårligt … Det går stille og roligt fremad. Snart kan jeg sgu også vaske mit hår igen!

Dette indlæg blev udgivet i hverdagsglimt, Sociale medier. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *