Julegavestress

Vi skriver den 19. december i dag og det meste af min dag er gået med tømmermænd efter en formidabel julefrokost med mit arbejde i går. Udover at sidde op og indtage cola og skinketoasts i rigelige mængder er min største bedrift i dag helt klart at vi endelig fik købt et juletræ! Så langt, så godt …

Nu mangler vi bare julegaver til hele min familie, som vi skal holde jul sammen med i år. Hjemme hos os selv. Ikke bare én gave er købt til dem endnu, ligesom jeg heller ikke har spekuleret i indkøb til julemiddagen eller tænkt på julerengøring. Vi mangler stadig lidt i forhold til renovering og generelt har jeg hele december haft en følelse af at være bagud.

Men det værste er næsten, at vi har købt et dukkehus til Vigsen på Jollyroom.dk. Sådan et af de der motherfucker store nogen, der er højere end barnet. Bestilte og betalte den 12. december, skrev med dem den 15. december, hvor de stadig ikke havde afsendt pakken. Skrev til dem igen to dage senere, da jeg endnu ikke havde modtaget en mail om at pakken var afsendt, og intet svar. Jeg har skrevet endnu engang, men der er stille i den anden ende. Stadig heller ingen mail om afsendt pakke. Så nu jeg ramt af en seriøs omgang julegavestress, da det er ret meget ude af mine egne hænder.


Er der noget jeg glæder mig til juleaften, så er det at se mine børns ansigter, når de åbner deres julegaver. Særligt hvis det er nogle de ønsker sig rigtig meget, og det er stoooore gaver, der begejstrer lige dét ekstra, når man er 3 og 6 år. Og hvis nu jollyroom ikke får sendt den pakke af sted, så vi når det til juleaften, så ved jeg ikke helt hvad jeg gør ved dem altså … Synes det er lige rigeligt op over nu, og de lover altså højt og helligt og meget tydeligt op deres hjemmeside, at varer der er bestilt inden d. 16. december, når frem inden juleaftensdag. Om ikke andet, så må jeg ringe til den på mandag og tale med store bogstaver, hvis der endnu ikke er sket noget. Suk.

I morgen drager vi mod Dronninglund til julefrokost med mandens familie, som vi skal udveksle gaver med inden jul (det har jeg dog nået), og så må jeg ellers bare lægge mig i selen fra på mandag, så det hele kan være klappet og klart til den 24. december. Nu har vi fået juleferie, hvilket skal udnyttes. Dejligt den faldt tidligt i år … og varer helt til d. 4. januar.

Håber I andre er meget bedre med på julefronten derude og nyder jeres ferie.

Dette indlæg blev udgivet i jul, julestemning. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Julegavestress

  1. Annett skriver:

    Jeg har også været bagud, men fik købt en del i dag. Hurra for webshops med hurtig levering op til jul. Synes faktisk det er svært med ungernes gaver. Vil jo gerne gøre dem glade, men synes de har rigtig meget. Og orker ikke rigtig en R2D2- robot eller andet plastic gejl. Håber du når det hele uden at stresse alt for meget. Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *