For helvede da osse! Hjælp …

Jeg store idiot! Har her til aften logget ind på mit domæne, og opdager til min skræk at der ligger 129 spamkommentarer. Jeg går straks igen med at trykke delete delete delete på dem. Desværre så er jeg – især på tirsdage, hvor jeg arbejder længe og med fuld undervisning hele dagen – en kæmpekoger type og distræt som bare pokker.

Så jeg markerer en række spamkommentarer af gangen og trykker delete samtidig jeg halvsnakker med manden min og hans ven, som sidder i ude i køkkenet og planlægger polterabend.

Uden at ænse det trykker jeg bare SLET til alle godkendte kommentarer på mine sidste 5 indlæg! 🙁 Jeg opdager det ligesom jeg har trykket og prøver febrilsk at rette op på det. Men for sent.

Jeg er gået i min papirkurv for at redde miseren, men de ligger der ikke nu. Der står der skulle være 251 emner i papirkurven, men når jeg går ind på den er der kun 13 stks. og ingen af de slettede, kan reddes. Har I det gyldne råd, så kom bare med det 🙂

To af jer havde skrevet lange udførlige kommentarer på mit sidste indlæg om opdragelse, som jeg endnu ikke har nået at svare på – og nu er de bare væk. Øv altså. Nogle gange er jeg altså en kæmpekegle.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

9 kommentarer til For helvede da osse! Hjælp …

 1. Skalotteløg skriver:

  Spørg Søren, han kan nogle gange trylle 🙂

 2. Birgitte B skriver:

  Øv altså. Nå jeg var en af dem med de lange kommentarer så håber du nåede at læse den 😉
  Kh Birgitte

  • Jeanette skriver:

   Den skulle gerne være tilbage nu, Birgitte 🙂 Og jeg har stadig tilgode at få svaret. Ved det godt 🙂 Men bare lige kort, så tusind tak for den …. 🙂

  • Jeanette skriver:

   Birgitte … Nu er der også svaret på din fine kommentar 🙂

 3. Øv hvor surt! Jeg bruger Akismet til at opfange spam-kommentarene. Det virker temmelig godt ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *