Velkommen til min nye blog!

Endelig endelig endelig … kan jeg byde dig velkommen til min nye blog. Mit nye domæne, mit nye hjem, mit Villa Villekulla. V E L K O M M E N. Jeg håber du stadig vil læse med 🙂

Det har virkelig taget mig LANG tid at nå hertil, og jeg troede undervejs, at jeg aldrig skulle få det op at køre. Jeg troede også, at jeg havde masser af tid og tålmodighed. Det havde jeg så slet ikke. For i virkeligheden vil jeg bare gerne skrive og ikke sidde og pusle i hundrede år med design, teknik og layout. Jeg er en spade til det! Men alligevel en spade, der har tillært sig en smule.

Men hands down, så var dette nye domæne aldrig blevet en realitet uden hjælp. Jeg skylder en kæmpe TAK til disse to fine og dejlige damer: Skalotteløg og Rijah. Især sidstnævnte har haft en engels tålmodighed med mig.

Til det sidste finish har jeg fået Carolines (som skriver den nye og fremragende klumme Tankeskrald) kæreste til at hjælpe mig. 1000 tak til jer to også!

Hvorfor jeg ikke længere kendes som Uglemoren, men i stedet har valgt det nye og helt anderledes navn – Villa Villekulla – til min blog kan du læse om HER.

Jeg er nu lysår bagud på indlæg og har mange gange i løbet af de sidste 20 dage været frustreret over, at jeg ikke kunne skrive det og det ned på bloggen. Der er ikke andet for end at jeg må indhente det forsømte, så hurtigt jeg kan – og jeg håber du vil følge med.

 

Afslutningsvis kommer her lige et glimrende citat fra Pippi herself

Tænk hvis alle mødte verden på den måde 🙂

Velkommen til min nye blog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.

14 kommentarer til Velkommen til min nye blog!

 1. Velkommen tilbage 🙂 Hvis du fortsætter den gode stil på denne blog, skal det nok gå hen og blive et hit – jeg glæder mig i hvert fald til at læse med!

  Kram

 2. Jubiiiii 😀 Hvor ser her fint ud! Jeg har så tjekket adressen uden bindestreg op til flere gange for bare at få beskeden “Website coming soon”… flot 😉 Glæder mig til at læse nyt!

  • Jeanette skriver:

   Haha, søde du 🙂 Den har også været længe undervejs. Det har ikke ligefrem været nemt. Men jeg er rigtig glad for, at du kan være en del af kommentarfeltet nu! 🙂

 3. Tillykke med den nye blog! Glæder mig til at følge med 🙂

 4. Skalotteløg skriver:

  Hurraaa, endelig! Du har været savnet 😀 Stort tillykke med det nye hus, hvor er her blevet flot!

 5. Pernille skriver:

  Så fint 🙂 Glæder mig til at læse med!

 6. Kære Jeanette. Hvor ser det altså bare super fint ud!! Dejlig lys og let at overskue

 7. Pingback: Bloggen og Filøjsen fylder år!  -

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *