En nybegynders første blogevent

I søndags drog jeg af sted sammen med Nadja fra Drengemor.dk til mit første blogevent i NRGI Park og Arena i Aarhus. Seje Jelena fra Iværksættermor.dk havde inviteret os til en event, hvor hun fremviste sin egen og helt nye børnetøjskollektion, Magic Robes.

Ungerne blev hjemme hos far, og jeg stod op, før resten af huset vågnede. Klokken 7.30 var vi på vej mod Aarhus. Nadja kunne ikke få sine drenge passet den dag, så der var alligevel lidt at se til 😉 Men det var ganske hyggeligt med liv på bagsædet derned, og vi fik snakket en masse.

Vel ankommet bød Jelena velkommen. Ud over hende, var der også repræsentanter fra Krutter og Knast by Krutter samt fra et – for mig – hidtil ukendt børnetøjsmærke, FairTail.

Det var et rigtig fint set-up. Gode og lyse lokaler, masser af plads for børn og voksne, delikate små anretninger og en overraskelse i form af goodiebags til alle.

En nybegynders første blogevent
første blogevent
Kollektionen Magic Robes til børn fra 0 – 4 år
første blogevent
Jelena i gang med at konversere med diverse mommybloggere 🙂
Jeg har altid været begejstreret for børnetøjsmærket Krutter, og faldt over dette sæt til Vigsen, som jeg lige må nøjes med at drømme om.
Blev også positivt overrasket over deres lillesøstermærke Knast by Krutter, som er mere grafisk i udtrykket. Der var virkelig fede ting imellem.
Fairtail.
For en foodie som mig, der ikke havde nået morgenmaden, var det skønt at der var disket op med lækkerier 🙂

 

Til eventet var også søde Simone, som du kan lære bedre at kende på hendes faste tilholdssted her. Vi har været i online mødregruppe sammen på Facebook, siden min graviditet med Vigsen, og jeg glædede mig derfor til endelig at møde hende rigtigt. Hun var præcis, som jeg havde forestillet mig bare endnu smukkere, og vi startede begge vores event med at springe hen og snakke med Jelena.

Jeg kender jo kun Jelena gennem bloguniverset, med havde et indtryk af hende som en åben, ligetil og nede på jorden type. Og det indtryk holdt stik. Jelena krammede os, og hun snakkede på livet løs, hvilket gjorde det meget nemt for mig at være et sted, hvor jeg ikke kendte ret mange eller helt vidste, om jeg nu gjorde noget rigtigt eller forkert.
Jelena var SÅ glad vi for at vi ville komme, mens jeg bare var lykkelig for at jeg overhovedet måtte komme. Hun fortalte med glædesstrålende øjne om sin 3. baby, børnetøjskollektionen Magic Robes, og frisk som hun er, slog hun da også lige det lange garn ud for at vise os, hvordan det egentlig går med Projekt ‘No Poo‘ (hvis du følger hende, ved du hvad det handler om).

Hun er bare et godt menneske, man kan mærke det med det samme. Jeg ønsker virkelig for hende at hendes fine børnetøjskollektion får stor succes. Det burde den få, for det er virkeligt lækkert og blødt tøj i fine farver og super god kvalitet, og så er det 100 % økologisk.
Mine unger har selv fået et sæt tøj hver, som de, i skrivende stund, sover i. En af de mange gode ting ved tøjet er, at det kan bruges i dagtimerne som almindelig outfit og som nattøj. Filøjsen er så stor nu, at jeg nok kun vælger at bruge bukserne som natbukser, men trøjen kan sagtens bruges til et par jeans. En anden smart ting er, at tøjet er unisex, og det er vældig heldigt, når man, som jeg, har en af hver, så kan det gå i arv. Farverne i kollektionen kan sagtens bruges både af drenge og piger, synes jeg.
Den sidste ting, jeg må nævne, er, at det passer perfekt til tumletid, som vi kalder det herhjemme. Vi har et par vilde børn, der elsker at løbe, hoppe, springe og mosle med hinanden (gerne i sofaen, selvom de egentlig ikke må, men den er en midlertidig billig løsning, så det går nok). Af og til er det det rene Hurlumhejhus. Da tøjet er så blødt og uden knapper, lommer og lynlåse er der fri bevægelighed for små størrelser, som I nok også kan fornemme på billederne.

Efter det hyggelige event åbnede Børnebazaren nedenunder i de to store haller. Der var alt til børn – og med gode procenter! Jeg besindede mig, selvom det var nemt at svinge dankortet over de mange fede ting, tøj og sager. Jeg fik købt lidt legetøj til børnenes kalendergaver, og så fik jeg endelig fat på en ABC plakat i ramme fra Alfabetdyr til Filøjsen (designeren bag findes også på Instagram under @alfabetdyr, og hun laver bare de flotteste plakater og print til børneværelserne).

Efter en skøn formiddag gik turen hjemad mod Aalborg, og det er bestemt ikke sidste gang jeg deltager i et blogevent, hvis jeg selv kunne få lov at bestemme 😉

Jeg ved ikke om jeg for en god ordens skal sige, at intet af ovenstående er sponsoreret (haha, som om det nogensinde ville ske!). Det er blot min egen begejstring for sagerne, der kommer til udtryk 🙂

GOD WEEKEND!

Dette indlæg blev udgivet i blogevent, børnemode, fairtail, knastbykrutter, krutter, magicrobes. Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til En nybegynders første blogevent

 1. Skalotteløg skriver:

  Ej, hvor ser det bare hyggeligt ud!! Og hvor er det bare en fed følelse, når nogen viser sig at leve op til den positive forestilling, man har om dem 😀
  Åååårh, jeg skal så meget have Magic Robes til mit yngel. Følger også Jelena, og hepper på, at hun får succes med det, så selvfølgelig skal det støttes, særligt når det ser så blødt og lækkert ud. Har haft kig på det siden Jelena skrev om det første gang på sin blog, så nu er det røget på ønskesedlen. Godt det snart er jul 😉

  God weekend til dig også!

 2. Uglemoren skriver:

  Det er det nemlig, Charlotte 🙂

  Kan godt forstå du gerne vil have fat i tøjet. Det er virkelig også lækkert. Og hvis jeg må komme med sådan et rigtigt moragtigt råd, så køb heldragter til din baby. De er så fine og praktiske og der er ikke noget der strammer eller klemmer på den lille nus 🙂

 3. A + K = ♥ skriver:

  Lyder bare så hyggeligt – og hold op et prægtigt udvalg af buffet. Laks er bare altid et hit B-)
  Og sikke lækre billeder af ungerne! Sofahopperi er altid godt.

  – Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *