Orange is the New Black

…KOM NU SÆSON 3! DET ER NÆSTEN ULIDELIGT…

Havde ellers sagt, at jeg ikke havde tid til tv-seriekiggeri med børn og fuldtidsjob. Lige indtil uge 27 i år, hvor jeg åd 26 timers OITNB råt.
“Okay, bare ét afsnit mere … Ej, så ét mere da. Fuck, sådan kan 1. sæson da ikke slutte? Bliver nødt til at se videre …”

Jeg blev ved med at trykke play på Netflix og havde konstant “The animals, the aaanimals, trapped trapped trapped ‘til the cage is full ….” til at køre på repeat i hovedet i den uge. Jeg var hooked fra første scene, hvor Piper fortæller om sit forhold til at bade. Det sker sjældent (faktisk aldrig) for mig.   
Nu følger jeg skuespillerne og serierne på alskens sociale medier, så går ventetiden da med det. Har du ikke set serien, så bliver du altså nødt til det. Så meget humor, så meget alvor, så mange fede replikker og så mange übercoole karakterer er samlet er sted.

Mine favoritkarakterer i serien er helt klart Nicky , Poussey og Piper (og lidt Alex). De er helt unikke, og især Nickys punchlines er outstanding (hvor mange amerikanske ord er vi nu oppe på?).

Og ja, Crazy Eyes er et kapitel for sig selv. (Bonusinfo! Skuespilleren bag ,Uzo Aduba, har lige vundet en Emmy for bedste præstation i en gæsterolle i en komedie serie).

Men hey, jeg kan jo lade mine favoritter tale for sig selv …

Nicky

 
 
Piper
 
Alex
 
 
Crazy Eyes
 
 
 
 
Miss Poussey (trykket ligges på -ey … haha!)
 
 
 
 
 
Ser du den? Og har du favoritter? Hvilke serier skal man ellers kaste sig over?
 
 
 
 

Dette indlæg blev udgivet i oitnb, punchlines, tvserie, ventetid, whatnow. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Orange is the New Black

  1. Drengemor skriver:

    Er SÅ enig – den er fantastisk! Da jeg så den, var der mange måneder til sæson 2’s start. Og sæson 3 kommer først til juni næste år (så kan vi både glæde os til den OG sommerferien 😉 )

    Jeg har lige set Orphan Black. Life Unexpected er også god (den tror jeg faktisk, du vil være ret vild med også!) Pretty Little Liars er også et hit. Og Drop Dead Diva!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *